Autopresvlake iz Preventa za Audi A1 i Passat B7

Bez autora
Jun 10 2010

Tokom juna mjeseca Prevent u Bosni i Hercegovini počinje realizaciju dva značajna proizvodna projekta. Od 7. juna u pogonima Preventa u BiH startala je proizvodnja kožnih autopresvlaka za model Audi A1. Ovaj projekat omogućava angažman 100 uposlenika u različitim fazama direktne i indirektne proizvodnje. Od 14. juna u pogonima Preventa startat će proizvodnja autopresvlaka za model Passat B7. Značajno je istaknuti da je kompletan proizvod za Passat B7 razvijen u Preventu, od koncepta dizajna proizvoda do konačne proizvodnje. Koža koja će se koristiti za šivenje autopresvlaka za Passat B7 proizvedena je u Prevent Leatheru i Prevent BH jedini je dobavljač autopresvlaka za ovaj model automobila. Ovaj proizvodni projekat uključuje angažman oko 800 uposlenika Preventa u BiH u različitim fazama direktne i indirektne proizvodnje. Profesionalan odnos prema zahtjevima klijenta u pogledu kvaliteta proizvedenih autopresvlaka, poštivanja rokova i primjene najsavremenije tehnologije presudno su utjecali da nam naši klijenti VW i Audi povjere angažman na poslovima izrade ovih premium modela.

Autopresvlake iz Preventa za Audi A1 i Passat B7Tokom juna mjeseca Prevent u Bosni i Hercegovini počinje realizaciju dva značajna proizvodna projekta.

Od 7. juna u pogonima Preventa u BiH startala je proizvodnja kožnih autopresvlaka za model Audi A1. Ovaj projekat omogućava angažman 100 uposlenika u različitim fazama direktne i indirektne proizvodnje.

Od 14. juna u pogonima Preventa startat će proizvodnja autopresvlaka za model Passat B7. Značajno je istaknuti da je kompletan proizvod za Passat B7 razvijen u Preventu, od koncepta dizajna proizvoda do konačne proizvodnje. Koža koja će se koristiti za šivenje autopresvlaka za Passat B7 proizvedena je u Prevent Leatheru i Prevent BH jedini je dobavljač autopresvlaka za ovaj model automobila.

Ovaj proizvodni projekat uključuje angažman oko 800 uposlenika Preventa u BiH u različitim fazama direktne i indirektne proizvodnje.

Profesionalan odnos prema zahtjevima klijenta u pogledu kvaliteta proizvedenih autopresvlaka, poštivanja rokova i primjene najsavremenije tehnologije presudno su utjecali da nam naši klijenti VW i Audi povjere angažman na poslovima izrade ovih premium modela, istaknuli su u Upravi Preventa u Bosni i Hercegovini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik